Top team development

Top Team Development

 

 

 

 

Als executive coaches spitsen wij ons volledig toe op hoe een team werkt (proces), eerder dan waaraan het werkt (inhoud). Onze methode bestaat erin te werken met een team terwijl het onderwerpen aanpakt die de kern vormen van het succes van de onderneming. Als zakenmensen bieden wij een managementervaring evenals een succesrijke ervaring in werken met gevoelige, intermenselijke relaties. De combinatie van deze aspecten zorgt ervoor dat het team zijn talenten en vaardigheden optimaal aanwendt om een goed resultaat te boeken zowel op organisatorisch als op persoonlijk niveau.

Goed teamwerk vereist een goede relatie tussen de teamleden maar ook constructieve omgangsregels die worden toegepast van zodra het team samenkomt. Wij dragen bij tot beide. Effectieve relaties worden opgebouwd buiten de team meetings. Daarom coachen we individuen in hun houding en relaties als aanvulling bij het voorzitten van team meetings. Wij weten zeer goed dat mensen feedback liever individueel krijgen, op een ogenblik dat ze deze rustig kunnen opnemen en eraan werken, eerder dan in het openbaar waar dat niet mogelijk is.

We beschouwen ‘team development’ dan ook als een proces dat tijd nodig heeft. Het is daarom dat we, wanneer wij coachen bij “away-days”, we dat enkel doen als onderdeel van een meer zinvol engagement.